second edition
second edition

Contemporary Polish Arts & Culture Festival We Do – 2nd Edition

Vårt mål er å ikke bare nå det Polske publikum, men også det multikulturelle publikumet. Ved å presentere et fargerikt artistisk spekter der tradisjoner møter modernitet. Vårt program er basert på å skape noe sammen med deltagere og Polske artister. La oss fylle Oslos gater med kreativ Polsk energi, som lenge har vært en viktig del av Oslos raskt voksende hovedstad.

Verksteder

comicbook

TEGNESERIE-VERKSTED

We Do festival for Polsk Samtidskunst og Kultur å invitere DEG til å være med på et åpent 3-dagers TEGNESERIE-VERKSTED. Dedikert til både tegnere og ikke tegnere uten tidligere erfaring med mediet!

Les mer

På kurset vil Mikołaj Tkacz gi dere en generell innføring i det å lage en tegneserie og hvordan mediumet kan brukes. Dere kommer til å lese tegneserier sammen og gjøre en serie øvelser som vil lære OSS hvordan å bruke tegneserie mediumet.  På starten av kurset vil dere bli vist en rekke viktige Polske og Europeiske grafiske romaner. Samt en rekke klassiske Europeiske og Amerikanske tegneserier som “Persepolis”, Joan Sfar “The Rabbi’s Cat”, Art Spiegelman “Maus”, Sascha Hommer “Insect”, Tom Gauld “Goliat”, Olivier Schrauwen “My Boy”, Blutch “La volupté” med fler.

Hovedfokuset vil være forholdet mellom historien og den grafiske formen av mediet. Temaet for verkstedet vil være NOMADISM, det å bytte bosted, å være en fremmed, og å bli vant til nye boforhold

Spørsmål? Ta kontakt med oss.